Έφθασε η μεγάλη στιγμή για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη , Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια σχέσης ανεβαίνει σήμερα το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας στη Ρόδο (τη γενέτειρα του γνωστού τραγουδιστή.

Ένα 24ώρο πριν το μυστήριο και ενώ βρισκόταν ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του καλού της η νύφη Ελευθερία Παντελιδάκη μίλησε στο TLIFE για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες…

“Όι ετοιμασίες πηγαίνουν πολύ καλά και είναι όλα σχεδόν έτοιμα. Δεν έχω αγχωθεί ακόμη για το γάμο, ίσως λίγο πριν το μυστήριο. Είμαι πολύ χαρούμενη όμως που ήρθαν εδώ κοντά μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς και έχω συγκινηθεί πολύ”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή.

Όσο για τον Γιώργο Γιαννιά; Και εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την συγκίνησή του, όταν το βράδυ της Παρασκευής πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το “Αν είσαι ένα αστέρι” κρατώντας στην αγκαλιά του την καλή του!

Αναφορικά με τις ετοιμασίες του γάμου; Το μυστήριο θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Rodos Palace και θα ακολουθήσει μεγάλη δεξίωση στον ίδιο χώρο.

multi-news.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ