ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάστημα στη Μεσαιωνική Πόλη διέθετε απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων προς πώληση

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
μαιμού

Νέα υπόθεση εμπο­ρίας παρα­ποι­η­μέ­νων προ­ϊ­ό­ντων απο­κα­λύ­φθηκε στη Ρόδο, ύστερα από καταγ­γε­λία επί­ση­μου εκπρο­σώ­που γνωστής πολυ­ε­θνι­κής εται­ρείας ειδών πολυ­τε­λείας, ο οποίος δήλωσε την ύπαρξη κατα­στή­μα­τος στο ιστο­ρικό κέντρο της πόλης που προ­ω­θούσε απο­μι­μή­σεις επώ­νυ­μων προ­ϊ­ό­ντων με το σήμα τους.

Συγκε­κρι­μένα, το πρωί της 29ης Ιουλίου 2025, προ­σήλθε στην αρμόδια υπη­ρε­σία εξου­σιο­δο­τη­μέ­νος εκπρό­σω­πος και ειδικός πραγ­μα­το­γνώ­μο­νας της εται­ρείας LOUIS VUITTON MALLETIER, δηλώ­νο­ντας πως, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες που περι­ήλ­θαν σε γνώση της εται­ρείας, σε κατά­στημα που βρί­σκε­ται στην οδό Ομήρου 73, στη Μεσαιω­νική Πόλη Ρόδου, πωλού­νται προ­ϊ­ό­ντα που φέρουν παρα­νό­μως κατο­χυ­ρω­μένα σήματα της εται­ρείας, χωρίς να είναι αυθε­ντικά.

Ύστερα από αυτή την αναφορά, αστυ­νο­μι­κοί προ­έ­βη­σαν άμεσα σε έλεγχο στο συγκε­κρι­μένο σημείο. Κατά τη διάρ­κεια της επέμ­βα­σης, δια­πι­στώ­θηκε ότι ο ιδιο­κτή­της του κατα­στή­μα­τος είχε σε κοινή θέα και διέθετε προς πώληση μεγάλο αριθμό ειδών που έφεραν επάνω τους τα σήματα της γνωστής εται­ρείας πολυ­τε­λών προ­ϊ­ό­ντων, ενώ από την πρώτη εκτί­μηση κρί­θη­καν ως απο­μι­μή­σεις.

Από τον έλεγχο προ­έ­κυ­ψαν τα εξής κατα­σχε­θέ­ντα προ­ϊ­ό­ντα:

• 32 πορ­το­φό­λια δια­φό­ρων μεγεθών με λογό­τυπο “LOUIS VUITTON”

• 4 ζώνες με λογό­τυπο “LOUIS VUITTON”

• 8 τσάντες δια­φό­ρων μεγεθών με λογό­τυπο “LOUIS VUITTON”

• 14 θήκες καρτών επίσης με το εν λόγω λογό­τυπο

Όλα τα αντι­κεί­μενα κατα­σχέ­θη­καν ως πει­στή­ρια και πρό­κει­ται να δια­βι­βα­στούν αρμο­δίως στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου, ενώ παράλ­ληλα σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία σε βάρος του ιδιο­κτήτη του κατα­στή­μα­τος για παρα­βί­αση της νομο­θε­σίας περί σημάτων και παρα­ποι­η­μέ­νων προ­ϊ­ό­ντων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Fashionista

    Σιγά το νέο. Ολοι η παλιά πόλη είναι.