Αθλητικά

Λειτουργικό ξανά το γήπεδο 5Χ5 των Μασάρων

Το γηπεδάκι 5Χ5, το οποίο συμπληρώνει τις κεντρικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις στα Μάσαρι, θα βρίσκεται ξανά στη διάθεση των μικρών αθλητών του τοπικού Αστέρα, με την επανέναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων υποδομών του συλλόγου.
Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης, οποίος δρομολόγησε, μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη και τον πρόεδρο της κοινότητας Τσαμπίκο Καμπαστάνα, την πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης των ζημιών, ευχαρίστησε δημόσια όλους εκείνους που πρόσφεραν τη δουλειά και τον χρόνο τους:
«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο γήπεδο 5Χ5, που είχαν προκληθεί από τις τελευταίες θεομηνίες, καθώς και από φυσικές φθορές, στη Δημοτική Κοινότητα Μασάρων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, για τις πολύτιμες βοήθειές του, το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, καθώς και τους τεχνίτες Ανδρέα Σαχίνη και Μιχάλη Καλημέρη από τη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού.
Όλοι μαζί ενωμένοι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου