ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας, Γερουλάνος- Εκλογές στις 6 Οκτωβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΣΟΚ

Η εισή­γηση του Νίκου Ανδρου­λάκη στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ για εσω­κομ­μα­τι­κές εκλογές στις 6 Οκτω­βρίου φαί­νε­ται να περνάει. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι ξανά υπο­ψή­φιος. Την υπο­ψη­φιό­τητά τους επι­ση­μο­ποί­η­σαν στα όργανα του κόμ­μα­τος ο Παύλος Γερου­λά­νος και ο Χάρης Δούκας.

Τις εξε­λί­ξεις έτρεξε ο ίδιος ο πρό­ε­δρος του ΠΑΣΟΚ μετά την ανοιχτή αμφι­σβή­τηση που δέχθηκε. Πρό­τεινε λοιπόν εκλογές για την ανά­δειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμ­μα­τος στις 6 και 13 Οκτω­βρίου.

Σύμφωνα πάντα με την πρόταση Ανδρου­λάκη τρεις εβδο­μά­δες νωρί­τερα θα παρου­σια­στούν οι υπο­ψή­φιοι, ενώ θα υπάρξει και τηλε­ο­πτικό ντι­μπέιτ μεταξύ των υπο­ψη­φίων.

Ο Χάρης Δούκας ήταν γνωστό πως θα είναι υπο­ψή­φιος και το επι­ση­μο­ποί­ησε την Κυριακή, ενώ υπο­ψή­φιος θα είναι και ο Παύλος Γερου­λά­νος.

Θεω­ρεί­ται, πάντως, βέβαιο πως οι υπο­ψη­φιό­τη­τες θα πλη­θύ­νουν πολύ σύντομα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.