Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για τον θάνατο του Γεωργίου Πολωνιατάκη

Στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Γεωργίου Πολωνιατάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα, 30/5/2022 και, αφού έλαβαν υπόψη τους τη σχετική εισήγηση του Προέδρου και Γενικού Διευθυντή, αποφασίζουν ομόφωνα να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη για τον αδόκητο θάνατό του, να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία, και να δοθεί το ποσόν των 200 ευρώ στο Σωματείο «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» στη μνήμη του.

Απευθύνουμε ύστατο χαιρετισμό στον αξιαγάπητο και πολυπόθητο πατέρα των αγαπητών μας μαθητών Θαρρεινής και Νίκου, που έφυγε από κοντά μας.

Ειλικρινά νιώθουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσουμε να κλείσουμε μέσα σε λέξεις και να περιγράψουμε τον αδαμάντινο χαρακτήρα του πατέρα σας αγαπητή Θαρρεινή και αγαπητέ Νίκο και να εξάρουμε το μεγαλείο της δικής του ψυχής. Μια ψυχή διανθισμένη με τα πιο αγνά ιδανικά και στολισμένη με μια καλοσύνη αστείρευτη, με μια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, με μια πηγαία και ανυπόκριτη αγάπη και με μια ανυστερόβουλη προσφορά, στολίδια ψυχής που τον καθιστούσαν πρώτα και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο και για τον κάθε έναν από εμάς παράδειγμα γονέα προς μίμηση.

Ας είναι αυτά τα λίγα λόγια ένα ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης απ’ όλους εμάς προς το πρόσωπό του αγαπητού σας πατέρα. Ας γίνουν, τέλος, βάλσαμο παρηγοριάς στην καρδιά της μητέρας σας και στις καρδιές σας.

Η μνήμη του θα παραμείνει πάντοτε ανεξίτηλα χαραγμένη στις καρδιές μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Δ.Σ. των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής

Κυριάκος Κυριακούλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου