Αθλητικά

Και επίσημα οι…αναδιαρθρώσεις!

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρόεδρος), Αριστείδης Γολέμης (β’ αντιπρόεδρος) Δημήτρης Αγγελόπουλος (ταμίας), Κώστας Παρίσης (μέλος) και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης (γενικός γραμματέας) Αναλυτικά οι αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών.
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.
Επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:
Β ΕΘΝΙΚΗ (1ος-2ος ΟΜΙΛΟΣ)
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ/ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ/ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ/ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ/ ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ/ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ
ΟΦΗ/ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ/ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ/ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ/ ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ/ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ/ ΧΑΝΘ
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ/ ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ/ ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ/ ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ/ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

Η Επιτροπή εισηγείται και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ο πρώτος και ο δεύτερος του 1ου και ο πρώτος και ο δεύτερος του 2ου Ομίλου: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ, ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.
Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (1ος-2ος ΝΟΤΟΥ)
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ/ ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ/ ΑΟΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ/ ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙ/ ΟΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ/ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ/ ΓΝΟΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ/ ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82/ΑΣ ΠΕΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ/ ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ/ ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ/ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ/ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η Επιτροπή εισηγείται οι έξη (6) πρώτοι του 1ου και 2ου Ομίλου: ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟ, ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΓΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΦΑΟΖ, ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ , ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.
Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.
Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021:
(1ος-2ος ΒΟΡΡΑ)
ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ/ ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ/ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ/ ΜΕΝΤ
ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ/ ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ/ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ ΔΕΚΑ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ/ ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ/ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937/ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ/ ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ/ ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Η Επιτροπή εισηγείται οι πέντε (5) πρώτοι του 3ου και 4ου Ομίλου: ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΜΕΝΤ, ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Eπικύρωση της βαθμολογίας της Α1’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΣ ΠΑΟΚ
ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.
ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (νότος-βορράς)
Επικύρωση της βαθμολογίας της Α2’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ/ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ/ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ/ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ/ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ/ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ/ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ/ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ/ ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ/ ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ/ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ/ ΜΕΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Επιτροπή εισηγείται ο πρώτος του 1ου και ο πρώτος του 2ου Ομίλου: ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021. Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου