Δύο ασθενείς που νοσηλεύονται στην μονάδα covid του Νοσοκομείου Καλύμνου, μια 37χρονη νεαρή γυναίκα και ένας 72χρονος, έχουν ήδη διασωληνωθεί και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφόράς τους, καθώς πριν λίγη ώρα προσγειώθηκε το ελικόπτερο, ενώ εξετάζεται και η μεταφορά μιας τρίτης ασθενούς γύρω στα 50.
Ο “Πόλεμος” στο Νοσοκομείο είναι σε εξέλιξη σήμερα Μ. Παρασκευή και νέοι άνθρωποι σε ηλικία μεταφέρονται σε νοσοκομεία αναφοράς, καθώς επιδεινώθηκε η υγεία τους, ενώ στην μονάδα το προσωπικό δίνει μάχη να κρατήσει στη ζωή τους ασθενείς.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.