Ο Α.Ο. Πυλίου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, κερδίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, έπειτα από την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Χρυσόπουλος μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας για τα ανάμεικτα συναισθήματα που του άφησε η κατάκτηση του τίτλου, μέσω της απόφασης της ΕΠΟ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω πως είναι η στιγμή που θα ήθελα να ζήσω για την φετινή χρονιά. Ή τουλάχιστον, δεν είναι ο τρόπος που αξίζει στα παιδιά.
Σίγουρα ζήσαμε έντονες στιγμές, που θα μείνουν, σίγουρα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και μας άξιζε, άλλα δουλεύεις μήνες για τα συναισθήματα που θα σου βγάλει το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν. Κι αυτό δεν το ακούσαμε μέσα στο γήπεδο.
Αυτή την στιγμή, μετά από τόσες μέρες σε ένα συγκεκριμένο και διαφορετικό μοτίβο καθημερινότητας, δεν μπορώ να σκεφτώ το ποδόσφαιρο ή να προσποιηθώ πως πανηγυρίζω.
Κι ας πιστεύω απόλυτα ότι δεν θα αφήναμε το πρωτάθλημα από τα χεριά μας στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.
Εύχομαι υγεία, καλύτερες μέρες για όλους και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά πρωταθλητές που θα το διαβάσουν ψυχρά από μία οθόνη».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ