Τα F-16 στην έκδοση Viper ( σ.σ Οχιά) που αποτελεί την τελευταία έκδοση των μαχητικών της τέταρτης γενιάς είναι στο επίκεντρο των ελληνικών ΜΜΕ λόγω της επικείμενης αναβάθμισης των F-16 που αναμένεται να γίνει. Το μόνο που μένει είναι να μπουν οι πολυαναμενόμενες υπογραφές με τις ΗΠΑ. Με αφορμή την αναβάθμιση των F-16 που αναμένεται, προβάλουμε παρακάτω ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο με την “ιπτάμενη οχιά”, από το Air Show που έγινε πέρυσι στη Ρόδο.

Με την ιπτάμενη “Οχιά” πρωταγωνίστρια και τον πιλότο John Waters στο πιλοτήριο, το σόου στη Ρόδο έγινε πραγματικά φαντασμαγορικό. Ο πιλότος έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρησιακές δυνατότητες του αεροσκάφους και ο εκφωνητής απογείωσε το σόου με την εκπληκτική περιγραφή του.

Aξίζει να σημειώσουμε  ότι ο πιλότος John Waters είναι ο κυβερνήτης της ομάδας των αεροπορικών επιδείξεων των ΗΠΑ για τα F-16 Viper. Η έδρα του είναι στη βάση της στρατιωτικής δύναμης Shaw της Νότιας Καρολίνας. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει παρακάτω είναι ένας πραγματικός “μάγος” της “ιπτάμενης οχιάς”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ