Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 5ου Διεθνούς Μαραθώνιου Ρόδου, που διεξήχθησαν μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και φίλων του αγωνίσματος, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων του «Μαραθωνίου Ρόδου» και την απονομή μεταλλίων και τιμητικών διπλωμάτων στους αθλητές, ο Δημήτρης Γάκης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχαρίστησε τους δρομείς για το «ευ αγωνίζεσθαι», δήλωσε:

«O Μαραθώνιος της Ρόδου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο πιο συναρπαστικό αγώνισμα του κλασσικού αθλητισμού παγκοσμίως. Η καθιέρωση και η διεθνή αναγνώριση του, τιμά την πόλη και τους κατοίκους της και προβάλει τη Ρόδο σ’ όλο τον πλανήτη. Συγχαίρω όλους τους αθλητές που έτρεξαν μέσα σ’ ένα πνεύμα φιλίας, ευγενούς αθλητικής άμιλλας και αλληλεγγύης για τον «καλό αγώνα», την οργανωτική επιτροπή που απέδειξε ότι η Ρόδος μπορεί να διοργανώσει αθλητικές εκδηλώσεις παγκόσμιας εμβέλειας και τους συμπολίτες μας – ολόκληρη τη Ροδιακή κοινωνία, που συμμετείχε ενεργά στον Αγώνα και στήριξε τη διοργάνωση με κάθε τρόπο. Οι Αγώνες Μαραθώνιου Δρόμου στη Ρόδο, είναι μια γιορτή αθλητισμού που φέρνει μαζί τους νέους απ’ όλο τον κόσμο για τον «καλό αγώνα» και ταυτόχρονα μια πρόταση ζωής από τους δρομείς όλων των ηλικιών που μας καλούν όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ενωθούμε με τους αθλητές στη γιορτή των σπορ. Σε έναν αρμονικό και ποιοτικά καλύτερο τρόπο ζωής!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ