Ειδήσεις

Ξεκινάει Παρασκευή 2 Μαΐου το Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ στην Πάτμο

Ξεκινάει Παρασκευή 2 Μαΐου, το Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Μαΐου.
Το τριήμερο Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ από 2 έως 4 Μαΐου διοργανώνει ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την TURSAB (ένωση τουριστικών γραφείων Τουρκίας , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 ημερίδα επαγγελματικών συναντήσεων (business to business workshop), μεταξύ Πάτμιων επιχειρηματιών και των 60 Τουρκικών εταιριών, που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με την πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου κ. Άννα Ρωμαίου: ‘Υπάρχει αύξηση των Τούρκων τουριστών που επιλέγουν την Πάτμο όχι ως θρησκευτικό προορισμό αλλά ως ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου.

Από τις 2 έως και τις 5 Μαϊου, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Πάτμο μία μεγάλη ελληνοτουρκική συνάντηση με θέμα τον Τουρισμό. Εμείς θα φιλοξενήσουμε κορυφαίους επιχειρηματίες από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο της γείτονος χώρας, και θα έρθουν ακόμη 80 τουριστικοί πράκτορες της TÜRSAB -του μεγαλύτερου τουριστικού φορέα της Τουρκίας.

Αυτό θα σημάνει ένα μεγάλo άνοιγμα της Πάτμου στην τουρκική αγορά, αφού αποτελεί μία από τις βασικές τουριστικές αγορές μας’ όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: patmostimes / alphanews

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου