ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΟΠΕ: Εγγραφές στο Μητρώο beach volley για τις επίσημες διοργανώσεις 2026

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπιτς βόλεϊ- ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου

Με την ευ­και­ρία της έναρ­ξης του θε­σμού των Elite για το 2026 (Δια­συλ­λο­γι­κές διορ­γα­νώ­σεις Beach Volley) με την Α’ φάση (Προ­κρι­μα­τι­κή) να διε­ξά­γε­ται το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο 4 και 5 Απρι­λί­ου στο Karavi Club, άνοι­ξε και το Μη­τρώο Beach Volley για την φε­τι­νή αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο.

Οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι θα πρέ­πει να γνω­ρί­ζουν τα ακό­λου­θα:

-Το Μη­τρώο BV είναι πλέον ένα και ενιαίο για όλους τους θε­σμούς (Elite, Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα) και η εγ­γρα­φή σε αυτό γί­νε­ται μόνον ηλε­κτρο­νι­κά και μία φορά για όλο το έτος.

-Το πα­ρά­βο­λο εγ­γρα­φής πα­ρα­μέ­νει €10 ετη­σί­ως το οποίο κα­τα­βάλ­λε­ται είτε τρα­πε­ζι­κά είτε κατά την δια­δι­κα­σία Τε­χνι­κού Ελέγ­χου στην 1η διορ­γά­νω­ση που συμ­με­τέ­χει ο αθλη­τής.

-Η κάρτα υγεί­ας είναι πλέον ατο­μι­κό έγ­γρα­φο που θα πρέ­πει να έχει μαζί του ο αθλη­τής και να βρί­σκε­ται σε ισχύ για όλη την διάρ­κεια της διορ­γά­νω­σης στην οποία συμ­με­τέ­χει. Είναι απα­ραί­τη­το στοι­χείο για συμ­με­το­χή σε διορ­γά­νω­ση και όχι για την εγ­γρα­φή στο Μη­τρώο Beach Volley.

-Η δή­λω­ση συ­γκα­τά­θε­σης αθλη­τή για τα προ­σω­πι­κά δε­δο­μέ­να είναι προ­ϋ­πό­θε­ση για την ολο­κλή­ρω­ση της εγ­γρα­φής (την πρώτη φορά που εγ­γρά­φε­ται) και θα την βρεί­τε μέσα στην πλατ­φόρ­μα εγ­γρα­φής στο Μη­τρώο Beach Volley, όπου πρέ­πει υπο­χρε­ω­τι­κά ο αθλη­τής να απο­δε­χτεί τους όρους στο σχε­τι­κό κου­τά­κι.

-Τα στοι­χεία που συ­μπλη­ρώ­νο­νται στο Μη­τρώο πρέ­πει να είναι επι­και­ρο­ποι­η­μέ­να πάντα ακρι­βή καθώς εν­δέ­χε­ται να γίνει έλεγ­χος ταυ­το­ποί­η­σης για την συμ­με­το­χή σε διορ­γά­νω­ση.

-Με βάση τη νο­μο­θε­σία όλοι οι αθλη­τές θα πρέ­πει να ανή­κουν σε σω­μα­τεία με Ει­δι­κή Αθλη­τι­κή Ανα­γνώ­ρι­ση και επι­και­ρο­ποι­η­μέ­να στο Μη­τρώο της ΓΓΑ. Ο έλεγ­χος αυτός γί­νε­ται πλέον από την ΕΟΠΕ και δεν χρειά­ζε­ται να κα­τα­χω­ρή­σει ο αθλη­τής το σω­μα­τείο. Η εγ­γρα­φή δεν ολο­κλη­ρώ­νε­ται αν κατά τον έλεγ­χο δεν βρε­θεί το σω­μα­τείο και ενη­με­ρώ­νε­ται σχε­τι­κά ο αθλη­τής.

-Η ολο­κλη­ρω­μέ­νη εγ­γρα­φή στο Μη­τρώο είναι προ­ϋ­πό­θε­ση για να μπο­ρεί στην συ­νέ­χεια ο αθλη­τής να δη­λώ­σει συμ­με­το­χή σε οποια­δή­πο­τε διορ­γά­νω­ση. Η προ­θε­σμί­ες των δη­λώ­σε­ων συμ­με­το­χής σε διορ­γα­νώ­σεις ανα­φέ­ρο­νται στους Κα­νο­νι­σμούς Διορ­γά­νω­σης και κατά κα­νό­να είναι η προη­γού­με­νη Δευ­τέ­ρα της κάθε διορ­γά­νω­σης και ώρα 2:00μμ. Άρα και για την εγ­γρα­φή στο Μη­τρώο που γί­νε­ται μία φορά ισχύ­ει η προ­θε­σμία αυτή (Δευ­τέ­ρα 2:00μμ) στην πρώτη διορ­γά­νω­ση που θα συμ­με­τέ­χει κατά το αγω­νι­στι­κό έτος.

-Ει­δι­κά για τις διορ­γα­νώ­σεις Elite οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής ομά­δων γί­νο­νται από τον Φορέα (Σύλ­λο­γο) και όχι από τον αθλη­τή, ωστό­σο θα πρέ­πει και σε αυτή την πε­ρί­πτω­ση να έχει προη­γη­θεί η εγ­γρα­φή του αθλη­τή στο Μη­τρώο που είναι ατο­μι­κή του υπο­χρέ­ω­ση (εντός της προ­θε­σμί­ας που ανα­φέ­ρε­ται στην προη­γού­με­νη πα­ρά­γρα­φο).

-Τα πα­ρά­βο­λα συμ­με­το­χής σε διορ­γα­νώ­σεις ανα­φέ­ρο­νται στους Κα­νο­νι­σμούς Διορ­γά­νω­σης, αφο­ρούν την ομάδα, κα­τα­βάλ­λο­νται στον εκά­στο­τε διορ­γα­νω­τή και δεν συ­σχε­τί­ζο­νται με την (άπαξ ετη­σί­ως) εγ­γρα­φή στο Μη­τρώο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.