Ειδήσεις

Προειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.: Επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους τεχνικούς ρεύματος

Η ΕΛΑΣ τονίζει πως οι επιτήδειοι στοχεύουν κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ ενημερώνει πως για οποιαδήποτε συμπεριφορά που κινεί διαδικασίες, οι πολίτες να απευθυνθούν στο 100.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η ΕΛ.ΑΣ., καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, διάφορα άτομα που παριστάνουν τους τεχνικούς για το ηλεκτρικό ρεύμα εισβάλλουν σε ξένα σπίτια και κλέβουν προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων θυμάτων.

Η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει πως οι επιτήδειοι στοχεύουν κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ ενημερώνει πως για οποιαδήποτε συμπεριφορά που κινεί διαδικασίες, οι πολίτες να απευθυνθούν στο 100.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.
«Με αφορμή την αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, άτομα προσποιούνται τους τεχνικούς για την επιδιόρθωση βλάβης στον μετρητή.

Αφού εισέλθουν στον χώρο, αφαιρούν αντικείμενα αξίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στοχεύουν κυρίως ηλικιωμένους!
– ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τα συγγενικά και φιλικά μας πρόσωπα της τρίτης ηλικίας για τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης.
– Τους ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ να καλούν κάποιο δικό τους πρόσωπο, αν δεν γνωρίζουν το άτομο που βρίσκεται στην πόρτα τους.

Για οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά, καλούμε στο 100».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου