Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη στο κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο σημειώθηκαν την Τετάρτη.
Ειδικότερα, ένα αεροσκάφος CN-235 και ένα ελικόπτερο προέβησαν σε δύο παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Όλα αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.