ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθαρισμός των χώρων των Σφαγείων από υπηρεσίες του Δήμου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σφαγεία

Τις ερ­γα­σί­ες κα­θα­ρι­σμού των χώρων των Σφα­γεί­ων, που ξε­κί­νη­σαν ήδη από χθες με εντα­τι­κούς ρυθ­μούς και με συ­ντο­νι­σμέ­νες ενέρ­γειες των αρ­μο­δί­ων υπη­ρε­σιών Κα­θα­ριό­τη­τας, Πρα­σί­νου και Τρο­χαί­ου Υλι­κού, επι­θε­ώ­ρη­σε σή­με­ρα ο Δή­μαρ­χος Φώτης Χα­τζη­διά­κος, συ­νο­δευό­με­νος από τους εντε­ταλ­μέ­νους συμ­βού­λους κυ­ρί­ους Γιάν­νη Κούρ­τη και Στέ­φα­νο Κυ­ρια­ζή.

Αφορ­μή στά­θη­κε το πρό­σφα­το γε­γο­νός της κα­τά­λη­ψης των χώρων των Σφα­γεί­ων από μι­κρούς τσιγ­γά­νους, κα­τά­λη­ψη που ανά­γκα­σε το δή­μαρ­χο να ζη­τή­σει την άμεση πα­ρέμ­βα­ση της Aστυ­νο­μί­ας προ­κει­μέ­νου να απο­μα­κρυν­θούν τα παι­διά από τα Σφα­γεία.

Ερ­γά­τες και οδη­γοί με μπουλ­ντό­ζες, φορ­τη­γά, απορ­ριμ­μα­το­φό­ρα και μη­χα­νή­μα­τα του δήμου, άδεια­σαν όλους τους χώ­ρους από τα πα­ρα­πήγ­μα­τα που δη­μιούρ­γη­σαν οι ROMA που εγκα­τα­στά­θη­καν εκεί , καθώς και από όλα τα υλικά που απο­θή­κευαν επί μα­κρόν (σί­δε­ρα, πλα­στι­κά, λά­στι­χα, κου­βέρ­τες, τρα­πέ­ζια κ.α) και είχαν συσ­σω­ρευ­θεί στους άδειους χώ­ρους των Σφα­γεί­ων.

Όπως επε­σή­μα­νε ο δή­μαρ­χος « οι ερ­γα­σί­ες κα­θα­ρι­σμού θα συ­νε­χι­σθούν με τα­χείς ρυθ­μούς μέ­χρις ότου κα­θα­ρι­σθούν όλοι οι χώροι. Αυτό είναι και το μή­νυ­μα για τις απαι­τού­με­νες ερ­γα­σί­ες κα­θα­ρι­σμού των χώρων που έχουν κα­τα­λη­φθεί από αθίγ­γα­νους στις πε­ριο­χές του Κα­ρα­κό­νε­ρου και των Αγίων Απο­στό­λων μέχρι να λυθεί ορι­στι­κά το πρό­βλη­μα της τα­κτο­ποί­η­σης των ROMA».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.