Αθλητικά

Νέο πλήγμα και επιστροφή στην αβεβαιότητα

Για το σύνολο των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, είτε είναι επαγγελματικές, είτε είναι ερασιτεχνικές, ισχύουν αυτονόητα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν προχθές από την κυβέρνηση και αφορούν στη μείωση του αριθμού των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθούν δια ζώσης τα παιχνίδια, σε ποσοστό 10 τοις εκατό επί της χωρητικότητας των γηπέδων.
Το μέτρο θα έχει ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου και για τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες, αν και ο «καλπασμός» της πανδημίας του covid-19 μόνο αισιοδοξία δεν εμπνέει για μία άμεση επιστροφή στην πραγματικότητα, που βίωναν οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέχρι τη στιγμή της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων.
Ο προβληματισμός στις τάξεις των σωματείων είναι μεγάλος και η ανησυχία τους για την επόμενη μέρα έκδηλη, καθώς τα ούτως ή άλλως περιορισμένα έσοδά τους κινδυνεύουν ξανά να εκμηδενιστούν, ενώ το ερώτημα που θέτουν πολλοί, ανάμεσά τους και παράγοντες της ΕΠΣΔ, αφορά στον τρόπο που θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, όπως και στις διαδικασίες του ελέγχου.
Η χωρητικότητα σε πολλά γήπεδα της Ρόδου είναι ούτως ή άλλως περιορισμένη, ο αριθμός των φιλάθλων που θα δικαιούνται να μπαίνουν σ’ αυτά μειώνεται δραματικά, ενώ πολλοί εξ αυτών έχουν προμηθευτεί κάρτες διαρκείας και ως εκ τούτου, πολλοί σύλλογοι θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου