Αθλητικά

Δώρο αγάπης από την Αυστραλία για τον Άγιο Ισίδωρο

Τους ιδιαίτερους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής τους συνεχίζουν να αποδεικνύουν και να αναδεικνύουν οι ομογενείς από τον Άγιο Ισίδωρο που κατοικούν στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας. Τα πολυάριθμα μέλη της κοινότητάς τους (υπολογίζονται σε περίπου χίλια) δεν λησμονούν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του χωριού τους, τον οποίο αντιμετωπίζουν ως ένα ακόμα ισχυρό σημείο επαφής με τις ρίζες τους και φροντίζουν να βοηθούν όσο και όποτε μπορούν.
Πριν από λίγες μέρες και με την ευκαιρία των εορτών, οι ομογενείς του Μπρίσμπαν ενίσχυσαν τον «Άγιο» μ’ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με τη διοίκηση του σωματείου να λέει και δημόσια το δικό της, μεγάλο «ευχαριστώ»:
«Ο Α.Π.Ο. Αγίου Ισιδώρου ευχαριστεί τους ομογενείς συγχωριανούς μας στην Αυστραλία και τον σύλλογό τους “Agios Isidoros Society Brisbane” για την οικονομική στήριξή της ομάδας μας. Μία στήριξη που μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια!».
Σημειώνεται, πως οι ομογενείς της Αυστραλίας βοήθησαν έναν σύλλογο που εδώ και λίγο καιρό διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την οποία εξασφάλισε χάρη στις έγκαιρες και ακριβείς ενέργειες της διοίκησής του.
Έχοντας κλείσει και αυτή την εκκρεμότητα, οι άνθρωποι του «Αγίου» επικεντρώνονται πλέον στην οργάνωση της ομάδας ενόψει της επιστροφής της στις προπονήσεις, όποτε κι αν αυτή αποφασιστεί.
Οι πάντες στον «Άγιο» πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραμείνει ζωντανό κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για το καλό των ποδοσφαιριστών και κυρίως των παιδιών που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά τμήματα και έχουν ήδη «πληγωθεί» από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.
Οι παίκτες του Δημήτρη Καρανάκη συνεχίζουν τις ατομικές τους προπονήσεις και περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ανάψει το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου