Ξεκίνησαν από το Δήμο Ρόδου οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στο πάρκο του « ΘΕΡΜΑΙ». Για το λόγο αυτό έκλεισε από σήμερα ο δρόμος μπροστά από το ξενοδοχείο « ΘΕΡΜΑΙ».
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ενόψει της προετοιμασίας – διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρόδου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που θα πραγματοποιηθούν στο «Πάρκο ΘΕΡΜΑΙ», γνωστοποιείται ότι ο δρόμος μπροστά από το ξενοδοχείο «ΘΕΡΜΑΙ» και συγκεκριμένα στα τμήματα μεταξύ των πέτρινων εισόδων (καμάρας), θα παραμείνει κλειστός από σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2025.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.