Αθλητικά

Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος: Στο σποτ της Εθνικής Ομάδας άρσης βαρών για την εθελοντική αιμοδοσία

Σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου είναι η δεύτερη ημέρα για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Κοσμά.
Η καμπάνια για την εθελοντική αιμοδοσία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Ρόδιο αρσιβαρίστα Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο να συμμετέχει στο σπορ της Εθνικής Ομάδας άρσης βαρών με τον οποίο προτρέπει όλους να… δώσουν αίμα.
Στο σπορ, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο συμμετέχουν οι αθλήτριες της άρσης βαρών Μαρία Καρδαρά, Μαρία Πιπιλαρίδου, Κωνσταντίνα Μπεντέλη και Δέσποινα Χαριτοπούλου, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Καμαριανάκης.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εκδόθηκε, η οποία συνοδεύει το σποτ για την εθελοντική αιμοδοσία από τους αθλητές της άρσης βαρών.
Αναλυτικά:
«Ο Αθλητισμός δίνει Ζωή!
Η Εθνική Ομάδα άρσης βαρών επισημαίνει πως η αιμοδοσία σώζει ζωές!
Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά ΝΠΔΔ.
Αφιερώνουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας, δίνουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου