Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών στον 4ο όμιλο, που συμμετέχουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου.
Το Σάββατο στις 18:30 ο ΑΣΤΙΡ θα φιλοξενηθεί από τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου με διαιτητή τον Μανώλη Βασάκη και βοηθούς τον Δημήτρη Μαυρουδή και την Γεωργία Σιγανού όλοι από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.
Την Κυριακή στις 13:00 ο Φιλικός θα φιλοξενηθεί από τον Α.Ο. Βριλησσίων, με διαιτητή τον Θανάση Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Παντελή Πολίτη και Πρόδρομο Μετακίδη όλοι από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.
Αναλυτικά:
Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών
4ος όμιλος
4η αγωνιστική
Σάββατο
•Γ. Δραπετσώνας 3:00μ.μ.
Νέοι Δραπετσώνας- Διαγόρας Ικαρίας
Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Καραγεώργος, Καφρίτσας
• Γ. Επισκοπής 6:30μ.μ.
Νέος Αστέρας Ρεθύμνου- ΑΣΤΙΡ
Διαιτητές: Βασάκης, Μαυρουδής, Σιγανού
Κυριακή
• Γ. Βριλησσίων 1:00μ.μ.
Α.Ο. Βριλησσίων- Φιλίνος Κω
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Πολίτης, Μετακίδης
Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών: Με Βασάκη και Ζαχαρόπουλο
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.