Αθλητικά

ΠΕΠΚΑ: Κάλεσμα στους προπονητές στίβου να εγγραφούν

Η νεοσύστατη Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους προπονητές στίβου να εγγραφούν σε αυτή.
Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού δημιουργήθηκε από μία ομάδα προπονητών, με σκοπό την δυναμική εκπροσώπηση του κλάδου στα στιβικά δρώμενα της χώρας.
Ο πολύ σημαντικός ρόλος των προπονητών στο οικοδόμημα του στίβου έχει απαξιωθεί τόσο οικονομικά όσο και θεσμικά.
Στόχος μας είναι ο προπονητής στίβου να αποκτήσει φωνή και να την εκφράζει με συγκροτημένο τρόπο στους αρμόδιους φορείς.
Καλούμε όλους τους ενεργούς προπονητές στίβου ανά την Ελλάδα, αλλά και αυτούς που για κάποιο λόγο βρίσκονται εκτός προπονητικής διαδικασίας αυτό τον καιρό, να εγγραφούν στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών, ώστε με τη δυναμικότητα που θα αποκτήσουμε να διεκδικήσουμε καλύτερες εργασιακές αλλά και αθλητικές συνθήκες σε όλους τους τομείς για το άθλημα που αγαπάμε.
Πρέπει επιτέλους ο προπονητής στίβου να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει στον χώρο του κλασικού αθλητισμού.
Την αίτηση πρέπει να τη συμπληρώσετε και να τη στείλετε στο email: pepkastivos@gmail.com.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την προεγγραφή κάποιου ως μέλος στην Πανελλήνια Ένωση μας, είναι να έχει αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κλασικού Αθλητισμού οποιασδήποτε κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, Δημήτρη Παππά 693 296 9640 και Δημήτρη Δαμασκηνό 693 645 1692».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου