Το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας Καλύμνου, στην μνήμη της Σαββίνας Τσατσαρών, με τους διοργανωτές να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«O σύλλογος Φιλίνος και ο Δήμος Καλύμνου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ποδηλασίας και το ‘’THE BIKE SHOP KALYMNOS’’ των αφών Καρδούλια που στηρίζει τη ποδηλασία εδώ και χρόνια στο νησί, διοργανώνει τον 1ο αγώνα του επάθλου Καλύμνου που δημιουργήθηκε εις μνήμη της αδικοχαμένης εννιάχρονης Σαββίνας Τσατσαρών αδελφή σπουδαίου νέου ποδηλάτη του νησιού (Θεόφιλος).
Το Σάββατο το απόγευμα θα ξεκινήσουν παιχνίδια και δοκιμασίες για όλα τα παιδιά στη πλατεία της Καλύμνου και τη Κυριακή θα δοθεί η εκκίνηση πρώτα για τις επίσημες κατηγορίες αντρών και master και θα ακολουθήσει η κατηγορία sportive που είναι για όσους δεν έχουν αθλητικό δελτίο αλλά θέλουν να τρέξουν στον αγώνα.
Οι άντρες-master (9:45) και sportive (12:00) θα ξεκινήσουν από την ανατολική έξοδο της πόλης με κατεύθυνση το Βαθύ και αφού περάσουν τη δύσκολη ανηφόρα προς Αργινώντα θα τερματίσουν στις Μυρτιές, 32 χλμ.
Όσοι θέλουν να αγωνιστούν πρέπει να είναι από 9:30 στη πλατεία γιατί είναι πιθανόν να τροποποιηθούν οι ώρες εκκίνησης αν δεν συμπληρωθεί κάποια επίσημη κατηγορία.
Οι μικρότερες ηλικίες που αποτελούνται από αθλητές και αθλήτριες από την Κω και την Ρόδο μέσω των συλλόγων Ροδίλιου, Ανταίου και Φιλίνου οι οποίοι τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα, θα κάνουν διαδρομή 5 και 12 χιλιομέτρων προς Βαθύ.
Για τα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο θα υπάρξει μικρότερη διαδρομή για να μπορέσουν να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά.
Ελπίζουμε να είναι μια καλή αρχή για τη ποδηλασία στη Κάλυμνο και μετά από τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Αγγίδη που για χρόνια όργωνε τη Κάλυμνο με αγωνιστικό ποδήλατο αφήνοντας το αποτύπωμά του με σπουδαίους χρόνους στο www.strava.com το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες ποδηλάτες όταν έρχονται στη Κάλυμνο και μετά τον Μάριο Μαυρή που κέρδισε το 2ο γύρο Καλύμνου ελπίζουμε να δούμε ακόμα πιο πολλούς μικρούς και μεγάλους από τη Κάλυμνο να κάνουν ποδηλατικό προορισμό και το νησί της Καλύμνου.
Ευχαριστούμε το δήμαρχο κ. Διακομιχάλη για τη βοήθειά του στην οργάνωση αυτού του αγώνα
Ακολουθούν άλλοι 2 αγώνες 23 Νοέμβρη και 13 Δεκέμβρη
Ελπίζουμε να δούμε πολλά παιδιά και το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 στη πλατεία και τη Κυριακή
Χορηγοί: Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Αφοι Σταμόγλου, Κάβα Αιγαίου, Δεληπέτρος χρώματα μονωτικά, ΝΕΟΝ CAFE, ANASIS BAKERY, VAVLIS
SHOP IT, MAD MUSIC CAFE, AUTO MARKET KARDOULIAS, MIKEL, ΒΕΝΤΕΤΑ, ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ, CELESTINO, REVOIL KATRIS SA, ENTOS ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑΤΑΡΗ.
Ευχαριστούμε και τη BLUE STAR για την έκπτωση 40% που έκανε για όσους
επισκεφτούν τη Κάλυμνο για τον αγώνα
Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΙΓΑΙΟ TV, ΚΑΛΥΜΝΟΣ NEWS, ΚΑΛΥΜΝΟΣΟLA, ARGOKALYMNOS, LEROS NEWS, LEROS VOICE, GIAFKASPORTS».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ