Ο τουρ οπερέιτορ της Δανίας, Bravo Tours, ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι βγάζει από τα προγράμματα του 2016 τη Λέσβο, εξαιτίας της συσσώρευσης μεταναστών στο νησί.
Η ζήτηση είναι πολύ μικρή, και γι΄αυτό αποφασίσαμε να διακόψουμε τα προγράμματα στο νησί για το καλοκαίρι του 2016», ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Stig Elling.
Η Λέσβος είναι ένα «μικρό, αυθεντικό νησί, όμως αυτό το καλοκαίρι σχηματίστηκε μια διαφορετική εικόνα για αυτό. Κάθε μέρα, χιλιάδες πρόσφυγες καταφθάνουν στο νησί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.
Η Bravo Tours δεν έχει λάβει παράπονα από πελάτες της σχετικά με την κατάσταση στη Λέσβο, η οποία αποτελεί πύλη εισόδου για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη.
«Εύχομαι για το καλό όλων ότι η δυσάρεστη κατάσταση θα τερματιστεί σύντομα και τότε θα επιθυμήσουμε να εντάξουμε ξανά τον προορισμο στα προγράμματά μας», ανέφερε ο γενικός διευθυντής, Peder Hornshoj. Όπως πρόσθεσε, η Λέσβος είναι ένα πολύ αυθεντικό νησί που προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες διακοπών.
tornosnews.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.