Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, η οποία πλέον βρίσκεται στην τελική της ευθεία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο με αντίπαλο τον Παλληνιακό.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», με τους Δημήτρη Γκάιδα και Μιχάλη Χαρτοφύλη, να δουλεύουν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, όπως και στη λειτουργία των ποδοσφαιριστών στις στημένες μπάλες και τα τελειώματα των φάσεων.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των «τοξοβόλων» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, αφού και ο Γιώργος Δελαπόρτας συμμετέχει στις προπονήσεις εδώ και ημέρες και παρότι δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ο μοναδικός αθλητής που δεν υπολογίζεται είναι ο Περικλής Βελλίνης που κουβαλάει τιμωρία από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα, όπως και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Φυσικά στόχος του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στο παιχνίδι της Κυριακής, προκειμένου να εκκινήσει με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις του.
Στο «Οικονομίδειο» ο νέος προπονητής;
Ως γνωστόν η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην σεζόν 2018-2019.
Στα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού μας, ότι ο νέος προπονητής των «τοξοβόλων» θα βρίσκεται την Κυριακή στο «Οικονομίδειο» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΓΑΣ Ιάλυσος με τον Παλληνιακό, προκειμένου να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα για την ομάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ