Ειδήσεις

Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη στη Χάλκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας κ. Φιλήμονας Zαννετίδης βρέθηκε στο νησί της Χάλκης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο δημαρχείο με φορείς του νησιού και να εξετάσουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν. Μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο με τους αλιείς και ενημέρωση των ζητημάτων που  απασχολούν τον κλάδο τους  , υπήρξε άμεση συνομιλία του Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου ώστε να υπάρξει παρέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα με το καρνάγιο του νησιού της Χάλκης . Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεσμεύτηκε πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ακολούθησε συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Πατρό για προβλήματα που απασχολούν το νησί της Χάλκης και για λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε αυτά, μέσα από την περαιτέρω συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας .

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειαρχης παρευρέθη στον εορτασμό του πολιούχου της Χάλκης  Ιωάννη του Προδρόμου ,όπου τιμάται κάθε χρόνο από τους κατοίκους του νησιού , εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το «παρών» έδωσαν επίσης στους εορτασμούς ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου,  κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης .

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου