ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αδελφών πρότεινε η εισαγγελέας – «Δεν είναι μία απλή ανθρωποκτονία»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καραϊβάζ

Την ενοχή των δύο αδελ­φών που κα­τη­γο­ρού­νται για τη δο­λο­φο­νία του Γιώρ­γου Κα­ραϊ­βάζ πρό­τει­νε η Ει­σαγ­γε­λέ­ας της έδρας του Μι­κτού Ορ­κω­τού Δι­κα­στη­ρί­ου της Αθή­νας.

της Άννας Καν­δύ­λη

Η Ει­σαγ­γε­λι­κή λει­τουρ­γός απέρ­ρι­ψε όλους τους ισχυ­ρι­σμούς των δύο κα­τη­γο­ρου­μέ­νων ως φυ­σι­κών αυ­τουρ­γών της πρά­ξης, οι οποί­οι αρ­νού­νται οποια­δή­πο­τε εμπλο­κή τους στην υπό­θε­ση, λέ­γο­ντας πως πρό­κει­ται για μέλη εγκλη­μα­τι­κής ομά­δας.

«Οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι τε­λέ­σαν την αν­θρω­πο­κτο­νία του Γιώρ­γου Κα­ραϊ­βάζ. Δεν είναι μια απλή αν­θρω­πο­κτο­νία, αλλά είναι στο πλαί­σιο ορ­γα­νω­μέ­νου εγκλή­μα­τος».

Όσον αφορά στο κί­νη­τρο, η ει­σαγ­γε­λέ­ας το απέ­δω­σε στην δη­μο­σιο­γρα­φι­κή του ιδιό­τη­τα και σε απο­κα­λύ­ψεις που επρό­κει­το να κάνει: «Ο Κα­ραϊ­βάζ ήταν αστυ­νο­μι­κός ρε­πόρ­τερ. Από πολύ παλιά είχε πλη­ρο­φο­ρί­ες για το πώς λει­τουρ­γεί το ορ­γα­νω­μέ­νο έγκλη­μα και είχε πλη­ρο­φο­ρί­ες για αρ­κε­τές εγκλη­μα­τι­κές ορ­γα­νώ­σεις. Από τα τε­λευ­ταία του άρθρα φαί­νε­ται πως είχε σκοπό να κάνει απο­κα­λύ­ψεις και ίσως εκεί βρί­σκου­με το κί­νη­τρο της δο­λο­φο­νί­ας, γιατί δεν υπάρ­χει και κάτι άλλο».

Η ει­σαγ­γε­λέ­ας επι­σή­μα­νε πως από τα ευ­ρή­μα­τα των κα­με­ρών, την άρση του τη­λε­φω­νι­κού απορ­ρή­του και τις μαρ­τυ­ρι­κές κα­τα­θέ­σεις απο­δεί­χτη­κε η κα­τη­γο­ρία που τους απο­δί­δε­ται. Και συ­γκε­κρι­μέ­να ότι αυτός που πυ­ρο­βό­λη­σε ήταν ο 41χρο­νος μι­κρό­τε­ρος αδελ­φός ενώ ο 49χρο­νος ήταν ο άμε­σος συ­νερ­γός του.

Πηγή enikos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.