Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και διάσωση 71 ατόμων στην Κάρπαθο
Αναφορικά με τον εντοπισμό και τη διάσωση 71 αλλοδαπών που πραγματοποιήθηκε την 21.07.2023 στη θαλάσσια περιοχή 15 ν.μ. βορειοδυτικά της ν. Σαρία ν. Καρπάθου, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν τρεις (03) εξ΄ αυτών, ηλικίας 29, 25 και 30 ετών, για παράβαση των άρθρων 187 και 277 του Π.Κ. καθώς και των Ν. 4251/2014 και 3386/2005 και οδηγήθηκαν πρωινές ώρες χθες ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.