ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νωρίς νωρίς στα “βάσανα” στον Απόλλωνα Καλυθιών

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών

Η ριζική ανα­νέ­ωση στην οποία προ­χώ­ρησε ανα­γκα­στικά η ομάδα, υπο­χρε­ώ­νει τον προ­πο­νητή Πανα­γιώτη Ζούνη να συντο­μεύ­σει τον χρόνο δια­κο­πών των ποδο­σφαι­ρι­στών του και τους ρίξει στα δύσκολα της προ­ε­τοι­μα­σίας πολλές μέρες νωρί­τερα, απ’ ότι θα το κάνουν οι υπό­λοι­ποι συνά­δελ­φοί του στην Α’ κατη­γο­ρία.

Το ραντε­βού των παικτών, των μελών της διοί­κη­σης και των ανθρώ­πων του προ­πο­νη­τι­κού επι­τε­λείου κλεί­στηκε για την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα γίνει ο καθιε­ρω­μέ­νος αγια­σμός και η πρώτη προ­πό­νηση της νέας σεζόν. Η ανα­κοί­νωση:

«Η διοί­κηση του Απόλ­λωνα Καλυ­θιών ενη­με­ρώ­νει του φίλους της ομάδας πως τη Δευτέρα, 3 Αυγού­στου και ώρα 16:30, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο γήπεδο του χωριού ο καθιε­ρω­μέ­νος αγια­σμός και η πρώτη προ­πό­νηση για τη νέα σεζόν.

Μία ακόμη χρονιά ξεκι­νάει για την ομάδα μας, με περισ­σό­τερη όρεξη αλλά την ίδια φιλο­σο­φία!

Σας περι­μέ­νουμε να μας τιμή­σετε με την παρου­σία σας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.