Αθλητικά

Πιάνει δουλειά το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Ο αρχηγός και «ψυχή» του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Μιχάλης Χατζηδημητρίου είναι ο πρόεδρος του συλλόγου, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις τάξεις του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: «Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Α.Μ.Ε.Α. Η σοβαρότητα, η ευπρέπεια και οι μεστές και ουσιαστικές τοποθετήσεις των συνέδρων δημιούργησαν κλίμα το οποίο διασφαλίζει την ενότητα και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε τα συμμετέχοντα μέλη για τη στήριξη στο έργο της Διοίκησης και κάλεσε το Σώμα να σταθεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία και σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής με πρόεδρο την δικαστικό αντιπρόσωπο κα Δένδη Χριστίνα αναδείχτηκαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Την ίδια ημέρα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με απόλυτη τάξη και σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό του συλλόγου διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της Διοίκησης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την επόμενη τριετία.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Εμμανουήλ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΕΡΒΕΤΑ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου
ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΤΖΗΚΑΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Παναγιώτη
ΕΦΟΡΟΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΧΟΣΑΔΑΣ ΝΕΙΛΟΣ του Ιωάννη
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γεωργίου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου
ΜΕΛΟΣ: ΛΥΚΟΠΑΝΤΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ του Σταύρου
Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του μεταβατικού Δ.Σ. και άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία διεξήγαγε την εκλογική διαδικασία με τρόπο άμεμπτο και διαφανή. Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς την προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου που δηλώνει την στήριξή της προς εμάς. Υποσχόμαστε πίστη και όρεξη για δουλειά ακολουθώντας το όραμα και τους στόχους του συλλόγου μας Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου