ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΡΑ: Όλα στραβά κι ανάποδα…

Παύλος Nτοκόουπιλ 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Στραβά κι ανάποδα εξε­λί­χθηκε για την ΑΕΡΑ το κυρια­κά­τικο εντός έδρας παι­χνίδι της με τον Αστέρα Βάρης, για την 4η αγω­νι­στική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατη­γο­ρία.

Οι φιλο­ξε­νού­με­νοι βρέ­θη­καν σε εξαι­ρε­τικό από­γευμα, η απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τητά τους πείραξε το μυαλό των πρω­τα­θλη­τών Δωδε­κα­νή­σου που έμοια­ζαν να βρί­σκο­νται έξω από τα νερά τους και ως απο­τέ­λε­σμα ήρθε ένα βαρύ κι ασήκωτο 2-6, το οποίο δια­τη­ρεί μεν τους «ερυ­θρό­λευ­κους» σε τροχιά ανόδου, όμως τους απα­γο­ρεύει τα λάθη στα τελευ­ταία δύο εκτός έδρας ματς της δια­δι­κα­σίας, κόντρα σε Ηλυ­σιακό και Αετό Λουτρών.

Ο Αστέρας Βάρης σκόραρε μόλις στο 2’ με τον Καλ­λι­μάνη και η ΑΕΡΑ θα μπο­ρούσε να έχει καλύ­τερη τύχη, αν το γκολ της ισο­φά­ρι­σης στο 21’ από τον Φερε­ντίνο δεν δια­δε­χό­ταν, πέντε λεπτά αργό­τερα το 1-2 και πάλι από τον Καλ­λι­μάνη, που εδραί­ωσε τη διαφορά ψυχο­λο­γίας και αυτο­πε­ποί­θη­σης.

Η ομάδα της Βάρης σκόραρε ξανά στο 30’ με τον Καλ­λι­μάνη και στο 39’ με τον Μπάρα, με τον Αθα­να­σίου να μειώνει σε 2-4 με κεφαλιά στο 42’.

Στις αρχές της επα­νά­λη­ψης οι ποδο­σφαι­ρι­στές του Πανα­γιώτη Μπε­κιάρη προ­σπά­θη­σαν να επι­στρέ­ψουν στο ματς, πάλεψαν, ωστόσο η αδυ­να­μία τους να εκμε­ταλ­λευ­τούν τις δύο τρεις ευκαι­ρίες τους τους έδειξε να τους απο­γοη­τεύει απόλυτα. Ο Αστέρας συνέ­χιζε να παίζει με αυτο­πε­ποί­θηση, στο 62’ σκόραρε για πέμπτη φορά με τον Καλ­λι­μάνη (πέτυχε «καρέ» τερ­μά­των), ενώ στο 73’ ο Μπάρα δια­μόρ­φωσε το τελικό 2-6.

Διαι­τη­τής του αγώνα ήταν ο Πανα­γιώ­της Κου­ρέλ­λης από την Αθήνα, με βοηθούς τον συντο­πίτη του Θεόδωρο Γαλάνη και τον Θανάση Κουρ­κου­νά­σιο από τον Πειραιά.

Από τον Γαλάνη οι γηπε­δού­χοι έχουν σφοδρά παρά­πονα, καθώς θεωρούν πως το πρώτο και το τρίτο τέρμα του Αστέρα, που ήταν κομβικά για την εξέλιξη του ματς, προ­ήλ­θαν από θέση οφσάιντ.

Οι συν­θέ­σεις:

ΑΕΡΑ

Κεφάλας, Κορλός (46’ Στα­μα­τού­λας), Τομόρι, Μακρυ­δη­μή­τρης, Αθα­να­σίου, Ρούσσος, Αρφαράς (82’ Πελαρ­δής), Κιο­σέ­ο­γλου (76΄Για­τσιά­τσος), Σπαχιού(62’ Φυλα­κού­ρης), Λυκο­πά­ντης (46’ Χατζη­σάβ­βας), Φερε­ντί­νος

Αστέρας Βάρης

Μαρι­νά­κης, Δημη­τρό­που­λος, Ερρίκος, Μεϊ­μά­ρο­γλου, Νικο­λα­κό­που­λος, Μάγγος, Ντού­λιας (60’ Μπεχάρι), Μπάρα (82’ Γκέργκι), Μπε­λα­βρά­κης (68’ Μπάκας), Χρι­στί­νης (60’ Νιούμαν), Καλ­λι­μά­νης

Η βαθ­μο­λο­γία

1. Ηλυ­σια­κός 12

2. ΑΕΡΑ 9

3. Ελλάς Σύρου 9

4. Αετός Λουτρών 6

5. Αστέρας Βάρης 6

6. Πυθα­γό­ρας 3

Η επόμενη αγω­νι­στική

Τετάρτη 31 Μαΐου

Ηλυσιακός-ΑΕΡΑ

Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου

Αστέρας Βάρης-Αετός Λουτρών

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.