• Πρόθεση των «ροσονέρι» η παραμονή του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου

Εξελίξεις προέκυψαν στην ομάδα του Κλεάνθη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Την Πέμπτη έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου αποφασίστηκε να τεθεί επικεφαλής ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μιχάλης Μαχλής, προκειμένου οι «ροσονέρι» να πορευτούν με την ίδια φιλοσοφία, ενώ το Σάββατο θα γίνει νέα συνεδρίαση έτσι ώστε να προβούν σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου.
Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να συνεχίσει το έργο του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Κατά την διάρκεια της σημερινής (σ.σ. Πέμπτη) συνεδρίασης του Δ.Σ .του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης, αποφασίστηκε η συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι για το χτίσιμο ενός Κλεάνθη με την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων Παραδεισιωτών στο ρόστερ της ομάδας.
Επικεφαλής στην προσπάθεια αυτή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Θεοφιλίδη, τίθεται ο μέχρι σήμερα υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Μαχλής.
Το Σάββατο 30/5/2020 θα συνεδριάσει ξανά το Δ.Σ. για να προβεί στην αναδιάρθρωσή του, χωρίς κανένα από τα μέλη που τώρα το απαρτίζουν να παραιτηθεί από το Δ.Σ.
Επίσης αποφασίστηκε να ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ