Τοπικές Ειδήσεις

Νίκος Μουτσάκης: «Νεοφιλελεύθερες πολιτικές για λίγους και φίλους της ΝΔ»

Δήλωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

Στο κλείσιμο της θητείας της η Κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέδωσε «γη και ύδωρ» στα συμφέροντα των λίγων και φίλων. Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε πως η τελευταία πράξη του κυβερνητικού της έργου θα ήταν ο αφανισμών των μικρομεσαίων επιχειρηματιών του Τουρισμού, όσων δηλαδή αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα ξεπουλήθηκαν οι παραλίες στο Υπερταμείο με την εκμετάλλευση τους από την ΕΤΑΔ ΑΕ, επετράπη στην Fraport να επινοικιάζει τους χώρους στάθμευσης των αεροδρομίων για λεωφορεία και ΜΜΜ σε αδιανόητες και ασύμφορες για τους επαγγελματίες τιμές και τέλος στην πολυεθνική Uber να εισέλθει ανεξέλεγκτα τοπική αγορά με απώτερο στόχο τον αφανισμό του κλάδου των ταξί.

Τα πρόσφατα νομοθετικά τερτίπια της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν με τον πιο πρόσφορο τρόπο τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές ξεπουλήματος της τελευταίας τετραετίας, τις πολιτικές της παρέας που Κυβέρνησε τη χώρα.

Είμαστε με αυτούς που στήριξαν τον τουρισμό και ανέδειξαν τα νησιά μας σε κορυφαίο προορισμό, με αυτούς που λειτουργούν σε πλαίσιο ασφάλειας στις μεταφορές και στις παροχές υπηρεσιών, με τους τοπικούς επιχειρηματίες, με αυτούς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αποφέροντας έσοδα στη χώρα.

Είμαστε απέναντι στις πολιτικές εκποίησης αγαθών και πλουτοπαραγωγικών δραστηριοτήτων προς τα συμφέροντα των λίγων, τις οποίες προωθεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία και υπερψήφισαν εις βάρος του τόπου μας οι Βουλευτές Δωδεκανήσου.

Ρόδος, 29 Απριλίου 2023

Νίκος Μουτσάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου