Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Νοτίου Αιγαίου, καθώς στον καιρό του κορωνοϊού, κάποιοι επιτήδειοι επιχειρούν να αποκομίσουν κέρδος, εις βάρος του Συλλόγου.
Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος κ. Κώστας Θανόπουλος, επιτήδειοι, επιχειρούν είτε να κάνουν δημόσιες σχέσεις, είτε να ανακοινώνουν δήθεν εκδηλώσεις και να αναζητούν χορηγούς επικοινωνώντας τηλεφωνικά με καταστηματάρχες και τοπικά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου, ο οποίος δεν έχει απολύτως καμία ανάμειξη.
Όπως εξηγεί ο κ. Κ. Θανόπουλος, ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά πλάκας Νοτίου Αιγαίου δεν διοργανώνει ούτε συμμετέχει σε καμία απολύτως εκδήλωση, που ούτως ή άλλως απαγορεύονται εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Επιπλέον, διευκρινίζει πως μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ο Σύλλογος δεν πρόκειται να διοργανώσει ή να μετάσχει σε εκδηλώσεις και δράσεις και ούτε κάνει δημόσιες σχέσεις για λογαριασμό τρίτων, γι αυτό και καλεί τους πολίτες και τους επιχειρηματίες να είναι υποψιασμένοι όταν τους ζητείται συνδρομή ή χρήματα στο όνομα των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Οσον αφορά στο νέο βιβλίο του προέδρου του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Θανόπουλου, με τίτλο «ΤΗΕ WORLD EYES η περιπλάνηση», διευκρινίζει ότι οι συνεργάτες του που έχουν εξουσιοδοτηθεί να ασχοληθούν με αυτό είναι ο κ. Νάσος Ρόγκας και οι κ. Ροζίτα Μαρμάροβα και Ελένη Τζανή.

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο του κ. Κώστα Θανόπουλου, αφορά στις εμπειρίες που αποκόμισε από τα ταξίδια του, «ταξιδεύοντας» τον αναγνώστη σε γεγονότα και στιγμές που ο συγγραφέας βίωσε κατά την διάρκεια των ταξιδιών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ