Από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση με βασικότερο εξ αυτών το πότε θα πραγματοποιηθούν τελικά αυτοί.

Εκείνο που έμοιαζε δεδομένο και επιβεβαιώθηκε είναι ότι όσοι είχαν καταφέρει να σφραγίσουν την πρόκριση θα διατηρήσουν το εισιτήριο τους.

Υπολογίζεται ότι στο Τόκιο θα πήγαιναν περίπου 11.000 αθλητές και από αυτούς μέχρι τώρα είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους περίπου το 55 με 57%. Το ποσοστό δεν είναι ξεκάθαρο διότι υπάρχουν κάποια εισιτήρια που σφραγίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και μένει να αποφασίσουν οι Ομοσπονδίες το τι θα κάνουν. Μεταξύ αυτών που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από ελληνικής πλευράς, είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, ενώ πολύ κοντά στο να πάρει το «εισιτήριο» μέσω ranking βρίσκεται και η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Βέβαια, το επόμενο που θα πρέπει να απαντήσουν η ΔΟΕ και η Οργανωτική Επιτροπή είναι τι θα γίνει με τις υπόλοιπες προκρίσεις. Πότε θα διεξαχθούν τα προ-ολυμπιακά τουρνουά που απομένουν, ώστε να γίνει ξεκάθαρο ποιοι θα βρεθούν στο Τόκιο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ