ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραίτηση υποψηφίου απο τις εκλογές της ΝΔ

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση

Με υπεύ­θυ­νη δή­λω­ση, που υπέ­βα­λε ενώ­πιον της Νο­μαρ­χια­κής Εφο­ρευ­τι­κής Επι­τρο­πής Δω­δε­κα­νή­σου της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας, η δι­κη­γό­ρος κ. Αι­κα­τε­ρί­νη Κού­ρου, πα­ραι­τή­θη­κε από την υπο­ψη­φιό­τη­τα, που υπέ­βα­λε στις εσω­κομ­μα­τι­κές εκλο­γές, για τη διεκ­δί­κη­ση της θέ­σε­ως του θε­μα­τι­κού εκ­προ­σώ­που του κόμ­μα­τος στον τομέα της Δι­καιο­σύ­νης.

Μο­να­δι­κός υπο­ψή­φιος στον συ­γκε­κρι­μέ­νο θε­μα­τι­κό τομέα, πα­ρα­μέ­νει ο δι­κη­γό­ρος κ. Ακης Δη­μη­τριά­δης.

Ο κ. Γε­ώρ­γιος Μαυ­ρο­μά­της, δεν υπέ­βα­λε αί­τη­ση για να είναι υπο­ψή­φιος μετά τη δια­πί­στω­ση ότι το όνομά του δεν συ­γκα­τα­λε­γό­ταν στους εκλο­γι­κούς κα­τα­λό­γους, διότι δεν είχε ψη­φί­σει για την ανά­δει­ξη νέου προ­έ­δρου στο κόμμα στις τε­λευ­ταί­ες εκλο­γές.

Ανά­λο­γο πρό­βλη­μα είχε ανα­κύ­ψει και για τον κ. Δη­μη­τριά­δη, που όμως διευ­θε­τή­θη­κε από την αρ­μό­δια επι­τρο­πή. Ο κ. Δη­μη­τριά­δης υπέ­βα­λε δή­λω­ση συμ­με­το­χής στις εκλο­γές ηλε­κτρο­νι­κά. Δεν θα μπο­ρέ­σει όμως και δεν θα του επι­τρα­πεί να ψη­φί­σει.

Η κ. Κού­ρου, που δια­τη­ρεί καλές σχέ­σεις με τον κ. Δη­μη­τριά­δη, επέ­λε­ξε να απέ­χει από την δια­δι­κα­σία και να πα­ρα­μεί­νει υπο­ψή­φια μόνο στην το­πι­κή Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.