Ειδήσεις

Mε τον Στράτο Καρίκη ο Γιώργος Πελλός

Δήλωση Γιώργου Πελλού-Αντιδήμαρχου Αφάντου
«Συντάσσομαι με τον Στράτο Καρίκη-Μοιράζομαι το Ροδίων Όραμα»
Με διάθεση προσφοράς στα κοινά πράγματα του τόπου μας, συντάσσομαι με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη.
Οι εποχές που διανύουμε επιβάλουν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να οραματιστούμε και για διεκδικήσουμε περισσότερα, να δουλέψουμε για μία Ρόδο αντάξια των προσδοκιών μας.
Οι ελπίδες, οι στόχοι και οι προσδοκίες όλων μας, για εμάς και τα παιδιά μας,αποτελούν δέσμευση για την παράταξη του Στράτου Καρίκη. Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσα να λείπω και εγώ.
Δηλώνω λοιπόν παρών σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του Στράτου Καρίκη και της παράταξης «Ροδίων Όραμα».
Με εκτίμηση,
Γιώργος Πελλός, τέως αντιδήμαρχος Αφάντου

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα του Γιώργου Πελλού
«Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Πελλό αποτελούν πολύτιμους συνοδοιπόρους»
Χαιρετίζουμε την υποψηφότητα του τέως αντιδήμαρχου Αφάντου Γεωργίου Πελλού, ενός ανθρώπου δραστήριου, με διάθεση για προσφορά, με εμπειρία, αποτελεσματικότητα και με πλούσιο και σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Η απόφασή του να ενταχθεί στην παράταξή μας και να μοιραστεί το Όραμά μας, μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει χαρά. Στην προσπάθεια να προσφέρουμε μία νέα προοπτική στο νησί μας, στη Ρόδο μας, τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Πελλός, αποτελούν πολύτιμους συνοδοιπόρους και συνεργάτες.
Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου