Ειδήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Μεταφορών

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες μεταφορών της Περιφέρειας, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ Γιάννης Μαχαιρίδης στον Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Πρώτιστος η υποστελέχωση του συνόλου των υπηρεσιών μεταφορών, τόσο στη Ρόδο και Σύρο, όσο και στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες του Νοτίου Αιγαίου, έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική εξυπηρέτηση του πολίτη. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο ΚΤΕΟ Ρόδου.

Επίσης ο Περιφερειάρχης έθεσε και το θέμα της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ , που με απόφαση του Υπουργείου σταμάτησε. Συνέπεια αυτού ήταν ότι από τον έστω και προβληματικό, λόγω της απουσίας καμερών, έλεγχο, περάσαμε στον μη- έλεγχο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια του πολίτη.

Σε ό,τι αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου της Ρόδου, ο κ. Μαχαιρίδης ενημέρωσε τον Υφυπουργό, πως υπάρχουν τρεις εργολαβίες συντήρησης σε εξέλιξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου