Ειδήσεις

Μαριάννα Κολώνα: Ο καλός ηγέτης κάνει τους καλούς οπαδούς

Η κ. Μαριάννα Κολώνα εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ.

Εμποιεῖ γὰρ ὁ καλῶς ἄγων τὸ καλῶς ἕπεσθαι. Ο καλός ηγέτης κάνει τους καλούς οπαδούς. Σε αυτούς τους τόσο γλυκείς στοχασμούς του ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ανήκει ο κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΥΚΗΣ ,ως ηγέτης με τις δυο αρετες.

Έτσι ξεκινούμε μαζί τον αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίζουμε αντιπαλότητες, εμφυλίους και εμπάθειες. Ανήκουμε στην παράταξη «Ροδίων Όραμα», όλοι οι συμπολίτες μας ένα σώμα, μία ανάσα, αγαπημένοι, ενωμένοι, αγκαλιασμένοι με μία φωνή. Κοντά μας, το εγώ γίνεται ΕΜΕΙΣ και όλοι μαζί οδηγούμεθα στο όραμα, όλοι μαζί να δώσουμε στη Ρόδο την παλιά της αίγλη και μία ξεχωριστή θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως άλλωστε της αξίζει.

Δεν θα αφήσουμε τον συμπολίτη μας εκτεθειμένο απομεμακρυσμένο, εγκαταλελειμμένο, ή ασθενή. Ξεκινούμε με αγάπη στην ευθύνη, συνεισφορά στον αγώνα, ζητάμε φίλους, συντρόφους και αδέλφια. Είμαστε όλοι πολεμιστές,ενας στρατός και μαχόμασθε. Μόνο έτσι θα οδηγηθούμε στην ολοκλήρωση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ.

Δεν θέλουμε κουρασμένες, αρρωστημένες, γηρασμένες, άτολμες ιδέες. Μία Ρόδος, μία αγκαλιά. Μόνο έτσι θα φθάσουμε στην κορυφή της προσπάθειας και αυτό είναι το ΧΡΕΟΣ μας.

Για την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΛΩΝΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου