ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα Λάερμα ο Χαριλάου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΡΙΛΑΟΥ- ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ

Την τρίτη του με­τεγ­γρα­φι­κή κί­νη­ση την πε­ρί­ο­δο του Ια­νουα­ρί­ου, ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, στον 1ο όμιλο, ολο­κλή­ρω­σε ο Πο­λύ­στρα­τος.

Οι Λα­ερ­με­νοί, μετά από την από­κτη­ση των Χρή­στου Ψαρά και Δη­μή­τρη Φρα­γκά­κη, προ­χώ­ρη­σαν και σε αυτή του Γιώρ­γου Χα­ρι­λά­ου.

Ο αθλη­τής που αγω­νι­ζό­ταν σε ομάδα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας Σερ­ρών, συμ­με­τεί­χε στις προ­πο­νή­σεις του συλ­λό­γου τις τε­λευ­ταί­ες δύο εβδο­μά­δες, έπει­σε με τις ικα­νό­τη­τές του και οι «πρά­σι­νοι» των Λα­έρ­μων, ολο­κλή­ρω­σαν την Τε­τάρ­τη την από­κτη­σή του, προ­σθέ­το­ντας ακόμα μία λύση στην επι­θε­τι­κή τους γραμ­μή.

Αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι ο Γιώρ­γος Χα­ρι­λά­ου δεν είναι άγνω­στος στο Δω­δε­κα­νη­σια­κό πο­δό­σφαι­ρο, καθώς συμ­με­τεί­χε στην προ­ε­τοι­μα­σία του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου πριν από με­ρι­κά χρό­νια, ωστό­σο, δεν είχε αγω­νι­στεί σε επί­ση­μο παι­χνί­δι των «το­ξο­βό­λων».

Από εκεί και πέρα, ήδη οι άν­θρω­ποι του Πο­λύ­στρα­του έχουν κάνει όλες τις απα­ραί­τη­τες ενέρ­γειες για την έκ­δο­ση του δελ­τί­ου του, προ­κει­μέ­νου να απο­κτή­σει δι­καί­ω­μα συμ­με­το­χής το συ­ντο­μό­τε­ρο δυ­να­τό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.