Αθλητικά

Στον όμιλο νότου ο Α.Σ. Δωδεκάνησος!

Στις 22 Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στο μπάσκετ με καρότσι… Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. προκηρύσσεται η έναρξη του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι 2014. Αρμόδια επιτροπή ορίζεται η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (Ε.Π.Κ.) η οποία απαρτίζεται από τους κάτωθι:
Πρόεδρος: Χάρης Περδίκης
Αντιπρόεδρος: Μαρία Μπαξεβάνη
Γεν. Γραμματέας: Αργύρης Πεδουλάκης
Μέλη: Αναστάσιος Βιζικίδης- Στεφανόπουλος Απόστολος
Η θητεία της Ε.Π.Κ. αρχίζει την 1η Φεβρουαρίου 2014 και έχει διάρκεια ενός χρόνου.
1. Στο 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες μπάσκετ με καρότσι των παρακάτω αθλητικών σωματείων: Αθλητικός Ποντιακός, Α.Σ. Άτλας, Αργοναύτες Βόλου, Α.Σ. Δωδεκάνησος, Μέγας Αλέξανδρος, Π.Α.Σ.Κ.Α., Άρης, Ίριδα Καβάλας, Μαρούσι, Θεσσαλός, Αστέρας Τρικάλων, Αστέρας Τρικάλων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ… ΝΟΤΟ
Στον όμιλο νότου επιστρέφει φέτος ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, όπου βασικός αντίπαλος του στη διεκδίκηση του τίτλου θα είναι ο Π.Α.Σ.Κ.Α. Η κλήρωση για το 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 15..00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (βόρειο και νότιο).
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Αργοναύτες Βόλου, Μέγας Αλέξανδρος, Άρης, Ίριδα Καβάλας, Θεσσαλός, Αστέρας Τρικάλων
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Σ. Άτλας, Ποντιακός, Α.Σ. Δωδεκάνησος, Π.Α.Σ.Κ.Α., Μαρούσι, Αετοί Κρήτης.
3. Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι ανήκουν στον πίνακα διαιτητών του Σ.Δ.Ε.Κ ο οποίος καταρτίζεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ, τηρώντας τον εσωτερικό κανονισμό που διέπει τη σχέση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ με τον Σ.Δ.Ε.Κ.
4. Οι κριτές που θα συμμετάσχουν στο 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι είναι μέλη της Ομοσπονδίας Κριτών Ελλάδος και των οποίων η συμμετοχή θα εγκρίνεται μόνο από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.
5. Το 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς παιδιάς, διαιτησίας, classification, της IWBF καθώς και τις επιμέρους αποφάσεις των επιτροπών της Ομοσπονδίας στα πλαίσια της ομαλής λειτουργίας και οργάνωσης του.
6. Η ημερομηνία έναρξης του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι είναι 22 και 23 Φεβρουαρίου.
8. Οι επιτροπές που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι έχουν συσταθεί με αποφάσεις του Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό και σας γνωστοποιούνται με σχετικό έγγραφο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου