Τοπικές Ειδήσεις

Ο Αντώνης Καμπουράκης στην Διοίκηση της Αδελφότητας των Αρχόντων  Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ετήσια Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας των Αρχόντων  Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (Παναγία Παμμακάριστος).
Στην Αδελφότητα συμμετέχουν ex officio και οι 550 Άρχοντες οφφικιάλιοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου και εφέτος λόγω του κορωνοϊου η συνέλευση έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Αφού εγκρίθηκαν οι απολογισμοί του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο που σύμφωνα με το καταστατικό της αδελφότητας ορίζεται από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ύστερα από τρία έτη προεδρίας του γνωστού ξενοδόχου κ. Γεράσιμου Φωκά, Άρχοντα Ορφανοτρόφου, νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο Άρχοντας έξαρχος κ Θανάσης Μαρτίνος, πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους.

Σημαντικό γεγονός είναι εξάλλου ότι για πρώτη φορά συμμετέχει στην διοίκηση της Αδελφότητας εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στο πρόσωπο του Δημάρχου Ρόδου και Άρχοντα Ρεφερενδάριου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου