Αθλητικά

Φιλίνος Κω- Ποδηλασία: Ανακοίνωσε τις μετεγγραφές

Το τμήμα ποδηλασία του Φιλίνου Κω, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημοποίησε τις μετεγγραφές πέντε αθλητών και τριών αθλητριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καλωσορίζουμε τα μέλη του ποδηλατικού club zeppelin’s Κώστα Κοτζαταπάνη, Δημήτριο Γεωργαντζή, Θανάση Παρασλαρίδη, Αλέξανδρο Γκράτσο, Γιώργο Μπαραχάνο μετά την μετεγγραφή τους στο σύλλογό μας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η επιλογή σας να αγωνίζεστε με τα χρώματα του συλλόγου μας.
Είναι γνωστή η δράση των zeppelins οι οποίοι στηρίζουν κάθε ποδηλατική προσπάθεια στο νησί μας ανεξάρτητα από συλλόγους με συμμετοχή σε αγώνες αλλά και στην υποστήριξη-διοργάνωση αγώνων αλλά ακόμα και σε διάνοιξη ποδηλατικών μονοπατιών.
Είμαστε σίγουροι ότι με τη παρουσία σας θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αγωνιστική παρουσία του νησιού μας σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης χαιρετίζουμε την μετεγγραφή της Ταμάρας Τουμπαζή από το Ροδήλιο.
Επίσης τις Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Σίμπερτ και Κωνσταντίνα Μπακοπούλου (εν αναμονή πάντα των τυπικών εγκρίσεων από την Ομοσπονδία ποδηλασίας).
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου