Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Το «ευχαριστώ» στους διοργανωτές των εκδηλώσεων στην Λέρο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους διοργανωτές των αθλητών εκδηλώσεων «Λέρεια» και «Παπαντωνάκεια» που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην Λέρο.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες, προς τους συνδιοργανωτές των δύο αθλητικών εκδηλώσεων ‘’Λέρεια’’ και ‘’Παπαντωνάκεια’’ 2022, που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στο νησί της Λέρου στις 17 και 18/09/2022.
Στο Δήμο Λέρου και ιδιαίτερα στο δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια, για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στις αθλητικές αποστολές των νησιών Κω, Καλύμνου και Πάτμου, καθώς και στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων.
Στο πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και δημοτικό σύμβουλο κ. Άκη Γκρεκό, για την εξασφάλιση της συνεργασίας και συντονισμού του στελεχικού δυναμικού του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, των τεχνικών συνεργείων και των εθελοντικών ομάδων με τον Τεχνικό Διευθυντή των αγώνων κ. Σάββα Διακονικόλα, που συνέβαλε στην επιτυχία των εκδηλώσεων.
Στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Θεμέλαρο, που εκπροσώπησε επάξια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνέβαλε στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων με την ανάληψη του κόστους μετακίνησης των αθλητικών αποστολών.
Τέλος, στην πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. Νέων Λέρου κ. Άννα Ασβεστά, στα μέλη του Δ.Σ. και το προπονητικό δυναμικό, που συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή των εκδηλώσεων στο νησί.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην πρόεδρο του Γ.Σ. Νέων Λέρου κ. Άννα Ασβεστα για τις προσπάθειες που κατέβαλε, για την εξασφάλιση περισσότερων από δέκα δωροεπιταγών από επιχειρηματίες του νησιού, που διανεμήθηκαν στους καλύτερους και καλύτερες αθλητές- αθλήτριες του νησιού στα πέντε δρομικά αγωνίσματα της αθλητικής εκδήλωσης “Παπαντωνάκεια”, τιμώντας τη μνήμη του αειμνήστου εκπαιδευτικού, προπονητή, ιδρυτή του Γ.Σ. Νέων Λέρου Μιλτιάδη Παπαντωνάκη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου