Ο λογαριασμός του νερού αποτελεί ενδεχομένως το χαμηλότερο πάγιο έξοδο ενός νοικουριού, πόσο μάλλον όταν αυτό αποτελείται από ένα μόνο άτομο.

Στην περίπτωση όμως μία φοιτήτριας από τη Ρόδο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ καλείται να πληρώσεις το ποσό των 3.645 ευρω!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο λογαριασμός πήγε στον πατέρα της φοιτήτριας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Όταν άνοιξε τον φάκελο δε φανταζόταν ποτέ το ποσό που θα του ζητούσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου για ένα σπίτι ούτε 40 τμ.

Για κατανάλωση νερού το χρονικό διάστημα από 8 Μαΐου έως 8 Αυγούστου η νεαρή φοιτήτρια κατανάλωσε 1.193 κυβικά νερού, σύμφωνα με τη μέτρηση της επιχείρησης ύδρευσης!

Ο πατέρας της φοιτήτριας, όπως τόνισε στο cretapost, είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει μέχρι την Ρόδο, προκειμένου να επισκεφτεί τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ και να ζητήσει από τους υπαλλήλους να βρουν το λάθος.

«Σίγουρα πρόκειται για λάθος γιατί δεν είναι δυνατόν ένα άτομο να κατανάλωσε τόσα κυβικά νερού. Θα πρέπει οι υπάλληλοι να διορθώσουν το λογαριασμό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν το ποσό των 40 ευρώ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ