Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μετά από τις εργασίες καλλωπισμού του βοηθητικού του δημοτικού σταδίου με πρωτοβουλία του προέδρου του Α.Σ. Ρόδος Αυγουστίνου Γιακάι, τα «ελάφια» προχωράνε ένα βήμα παραπέρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» της πόλης μας συμφώνησαν με τον ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση του θεωρείου που βρίσκεται στις εξέδρες του βοηθητικού, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία του συλλόγου.
Ταυτόχρονα τα «ελάφια» εξασφάλισαν και τον χώρο που βρίσκεται διπλά από τα θεωρεία, για να τον εκμεταλλευτούν εμπορικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα δημιουργήσουν χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ήδη οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαμορφωθεί ο χώρος και την Τρίτη βρέθηκαν στο βοηθητικό για να δουν τις εργασίες ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και ο διευθυντής του Οργανισμού Θεόδωρος Θεοδώρου.
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη παραχώρηση συναντά την αντίδραση του Διαγόρα.
Μπήκαν Μπαγκουρά και Αποστόλου
Με πρωινή προπόνηση στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου.
Ο Πάρης Ανδράλας είδε με ικανοποιήσει τους Μουσταφά Μπαγκούρα και Σπύρο Αποστόλου να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε ήταν ο Μανώλης Ευγενικός που συνεχίζει τις θεραπείες.
Η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος θα συνεχιστεί σήμερα, την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, με την αποστολή του συλλόγου να αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα ( 18:30) της ίδια ημέρας.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ