Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο

Διήμερο σεμινάριο πρώτων βοηθειών παρακολούθησαν με επιτυχία, μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στο πλαίσιο δράσεων του Συνδέσμου για την συνεχή επιμόρφωση των προπονητών της περιοχής μας.
Το σεμινάριο που διοργανώθηκε στην Ρόδο από το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς ενταγμένο στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχε στόχο τόσο την θεωρητική εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές όσο και την πρακτική εξάσκηση των καταρτιζόμενων στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Η πρόεδρος του Κ.Ε.Κ. και εντεταλμένη περιφερειακός σύμβουλος δια βίου μάθησης κ. Χαρούλα Γιασιράνη τόνισε την αξία παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες αφού αφορά ανθρώπινες ζωές και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια και το Κ.Ε.Κ. θα είναι αρωγός σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον τόσο του Συνδέσμου Προπονητών όσο και άλλων συλλόγων και φορέων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου