ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Κρεμαστενός ο Φωτεινής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Σε μία ση­μα­ντι­κή με­τεγ­γρα­φι­κή κί­νη­ση προ­χώ­ρη­σε ο Φοί­βος, ενι­σχύ­ο­ντας πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι Κρε­μα­στε­νοί απέ­κτη­σαν τον Γιώρ­γο Φω­τει­νή που επι­στρέ­φει στον σύλ­λο­γο, στον οποίο αγω­νί­στη­κε πριν από με­ρι­κά χρό­νια.

Ο έμπει­ρος κε­ντρι­κός αμυ­ντι­κός την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν φό­ρε­σε την φα­νέ­λα του Κλε­άν­θη με τον οποίο έλυσε την συ­νερ­γα­σία του πριν από με­ρι­κές ημέ­ρες, με τους αν­θρώ­πους του Φοί­βου έπει­τα από συ­ντο­νι­σμέ­νες κι­νή­σεις να έρ­χο­νται σε συμ­φω­νία μαζί του, εντάσ­σο­ντάς τον στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Στην οι­κο­γέ­νεια του Φοί­βου επέ­στρε­ψε ο Γιώρ­γος Φω­τει­νής.

Η διοί­κη­ση της ομά­δας μας κα­λω­σο­ρί­ζει τον έμπει­ρο παί­κτη και του εύ­χε­ται να έχει μία καλή χρο­νιά, με υγεία και είναι σί­γου­ρη πως θα βοη­θή­σει τα μέ­γι­στα στην προ­σπά­θεια του συλ­λό­γου μας, να επι­στρέ­ψει στη Γ’ Εθνι­κή».

Άρ­χι­σαν οι εγ­γρα­φές, συ­νερ­γα­σία με ΑΕΚ

Με ανα­κοί­νω­σή του ο Φοί­βος γνω­στο­ποί­η­σε ότι ξε­κί­νη­σαν οι εγ­γρα­φές στις Ακα­δη­μί­ες του ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου, απο­κα­λύ­πτο­ντας ότι από φέτος οι Κρε­μα­στε­νοί θα συ­νερ­γά­ζο­νται με την ΑΕΚ στο κομ­μά­τι των τμη­μά­των υπο­δο­μής.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Ξε­κί­νη­σε η πε­ρί­ο­δος εγ­γρα­φών στις Ακα­δη­μί­ες της ομά­δας μας, για την πε­ρί­ο­δο 2017-2018. Από φέτος, ο Α.Σ. Φοί­βος, συ­νερ­γά­ζε­ται στο κομ­μά­τι των Ακα­δη­μιών με ένα από τα με­γα­λύ­τε­ρα πο­δο­σφαι­ρι­κά club της χώρας μας και ένα από τα με­γά­λα στην Ευ­ρώ­πη, την Α.Ε.Κ..

Με το βλέμ­μα στο μέλ­λον:

Ο Α.Σ. Φοί­βος έχει ρίξει με­γά­λο βάρος στην προ­σπά­θεια για την ανά­δει­ξη πο­δο­σφαι­ρι­κών τα­λέ­ντων, τα οποία στο μέλ­λον θα στε­λε­χώ­σουν την πρώτη ομάδα και θα λάμ­ψουν στα ελ­λη­νι­κά γή­πε­δα. Ένα πο­λυ­με­λές επι­τε­λείο ει­δι­κευ­μέ­νων προ­πο­νη­τών, προ­ε­τοι­μά­ζει τα αστέ­ρια του αύριο.

Οι αθλη­τές του συλ­λό­γου δι­δά­σκο­νται τα μυ­στι­κά του πο­δο­σφαί­ρου σωστά από πολύ μικρή ηλι­κία. Ο Φοί­βος βα­σί­ζε­ται στις δόξες του από το πα­ρελ­θόν και δου­λεύ­ει στο παρόν, με το βλέμ­μα στο μέλ­λον»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.