ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευ. Μεϊμαράκης από Χαλκίδα: Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης
Μέγεθος γραμμάτων

Στις 20 ψη­φί­ζου­με, στις 21 έρ­χε­ται το χα­μό­γε­λο στα χείλη των Ελ­λή­νων, υπο­στή­ρι­ξε με­τα­ξύ άλλων ο πρό­ε­δρος της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας, Ευάγ­γε­λος Μεϊ­μα­ρά­κης, στο πλαί­σιο προ­ε­κλο­γι­κής ομι­λί­ας, στη Χαλ­κί­δα.

«Στις 20 Σε­πτεμ­βρί­ου, ψη­φί­ζου­με στα­θε­ρή κυ­βέρ­νη­ση τε­τρα­ε­τί­ας, με βα­σι­κό κορμό τη Ν.Δ.» υπερ­θε­μά­τι­σε ο κ. Μεϊ­μα­ρά­κης.

Ανα­φε­ρό­με­νος στον Αλέξη Τσί­πρας, ο πρό­ε­δρος της Ν.Δ. του κα­τα­λό­γι­σε «κα­θε­στω­τι­κή νο­ο­τρο­πία». «Αρ­νή­θη­κε τη συ­νερ­γα­σία με όλους, δεν θέ­λη­ση ούτε να μας δει, ούτε να συ­ζη­τή­σου­με» εξή­γη­σε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά.

Επι­κρί­νο­ντας το κυ­βερ­νη­τι­κό έργο του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, υπεν­θύ­μι­σε ότι ο κ. Τσί­πρας είχε τάξει το σκί­σι­μο των μνη­μο­νί­ων, την κα­τάρ­γη­ση του ΕΝΦΙΑ, τη δη­μιουρ­γία νέων θέ­σε­ων ερ­γα­σί­ας. «Απο­δει­κνύ­ε­ται ότι σε όλα είπε ψέ­μα­τα, καθώς έγι­ναν τα ακρι­βώς αντί­θε­τα» έσπευ­σε να διευ­κρι­νί­σει.

«Έφερε μία επώ­δυ­νη συμ­φω­νία, μεί­ω­σε τις συ­ντά­ξεις, ας γύ­ρι­σε στην ύφεση» συ­μπλή­ρω­σε, ενώ υπερ­θε­μά­τι­σε ότι επέ­βα­λαν πα­λιές αντι­λή­ψεις, την ώρα που μας που­λού­σαν το «νέο». «Τους μά­θα­με, τώρα δεν τους εμπι­στευό­μα­στε» ανέ­φε­ρε, το­νί­ζο­ντας ότι «η ελ­πί­δα έδωσε τη θέση της στον φόβο».

Ο κ. Μεϊ­μα­ρά­κης, πε­ρι­γρά­φο­ντας το δί­λημ­μα των εκλο­γών, υπο­γράμ­μι­σε ότι ή η χώρα θα κάνει ένα και­νού­ριο ξε­κί­νη­μα ή θα συ­νε­χί­σει στο δρόμο της ανα­σφά­λειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.