Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου ΝΔ με τις διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Δωδ/σου

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου Ν.Δ. με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου  Ρόδου στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ.

Έγινε εκτενής συζήτηση με ανάλυση  των μέτρων στήριξης που έχουν λάβει  μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι από την  Κυβέρνηση,  καθώς   και των διεκδικήσεων των εργαζομένων για το επόμενο χρονικό διάστημα ,λόγω των ιδιαίτερης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων  Νικόλαος Τριπολίτης,  ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του  Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθανάσιος Σταμούλης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Μιχαήλ Χαροκόπος, ο Υπεύθυνος Τύπου Γεώργιος Φραντζολάκης και το Μέλος Μιχαήλ Ροδίτης στις τοποθετήσεις τους ανέλυσαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου  Ν.Δ. ,η οποία εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο Ευτυχία Χαραλαμποπούλου ,τον Αντιπρόεδρο Εμμανουήλ Κουνάκη ,τον Ταμία Κωνσταντίνο Γλεντή και την Υπεύθυνη Γυναικών Θεμάτων και ισότητας των φύλων Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα δήλωσε ότι στο πλαίσιο της  αποστολής  της αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και  τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση.

Γι’αυτό το λόγο, ζήτησε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και δήλωσε  ότι επιθυμεί  να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και με τη Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ., ώστε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου Ν.Δ. να είναι αρωγός στις προσπάθειες και στον αγώνα που  δίνει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου με την αυτονόητη συνεργασία των Βουλευτών.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών και Εμπόρων Δωδεκανήσου επισκέφθηκαν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου Ν.Δ., όπου  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, τον Αντιπρόεδρο Εμμανουήλ Κουνάκη και την Υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων και ισότητας των φύλων Αικατερίνη Διακίδη- Κώστα.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών  Επαγγελματιών και Εμπόρων Δωδεκανήσου Νικόλαος Τσούλλος, η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Λαμπαδάκη- Παπασάββα, ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Πάγκαλης και το Μέλος Μιχαήλ Χάρης έθεσαν υπ’όψιν της Προέδρου και των ανωτέρω μελών του Δ.Σ. της  Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος,  καθώς επίσης και συγκεκριμένες προτάσεις στήριξης των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Δωδεκανήσου, τις οποίες οι ανωτέρω άκουσαν με προσοχή και κατέγραψαν, έτσι ώστε να συνταχθεί λεπτομερές υπόμνημα με συγκεκριμένα αιτήματα, το οποίο η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ.  θα προωθήσει στα αρμόδια Υπουργεία της Κυβέρνησης.

   Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π. )Δωδεκανήσου Ν.Δ.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου