ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου ΝΔ με τις διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Δωδ/σου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
986

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε συνά­ντηση της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδε­κα­νή­σου Ν.Δ. με τη Διοί­κηση του Εργα­τι­κού Κέντρου  Ρόδου στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ.

Έγινε εκτενής συζή­τηση με ανάλυση  των μέτρων στή­ρι­ξης που έχουν λάβει  μέχρι τώρα οι εργα­ζό­με­νοι από την  Κυβέρ­νηση,  καθώς   και των διεκ­δι­κή­σεων των εργα­ζο­μέ­νων για το επόμενο χρονικό διά­στημα ,λόγω των ιδιαί­τε­ρης κατά­στα­σης που έχει δια­μορ­φω­θεί εξαι­τίας της παν­δη­μίας.

Ο Πρό­ε­δρος του Εργα­τι­κού Κέντρου Ρόδου Πανα­γιώ­της Εγγλέ­ζος, ο Γενικός Γραμ­μα­τέας και Πρό­ε­δρος του Σωμα­τείου Οικο­δό­μων  Νικό­λαος Τρι­πο­λί­της,  ο Αντι­πρό­ε­δρος και Πρό­ε­δρος του  Σωμα­τείου Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων Αθα­νά­σιος Στα­μού­λης, ο Οργα­νω­τι­κός Γραμ­μα­τέας Μιχαήλ Χαρο­κό­πος, ο Υπεύ­θυ­νος Τύπου Γεώρ­γιος Φραν­τζο­λά­κης και το Μέλος Μιχαήλ Ροδίτης στις τοπο­θε­τή­σεις τους ανέ­λυ­σαν τα ζητή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζει ο κάθε κλάδος.

Η Διοι­κούσα Επι­τροπή Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδε­κα­νή­σου  Ν.Δ. ,η οποία εκπρο­σω­πή­θηκε από την Πρόεδρο Ευτυχία Χαρα­λα­μπο­πού­λου ,τον Αντι­πρό­ε­δρο Εμμα­νουήλ Κουνάκη ,τον Ταμία Κων­στα­ντίνο Γλεντή και την Υπεύ­θυνη Γυναι­κών Θεμάτων και ισό­τη­τας των φύλων Αικα­τε­ρίνη Διακίδη-Κώστα δήλωσε ότι στο πλαίσιο της  απο­στο­λής  της αφου­γκρά­ζε­ται τα προ­βλή­ματα της κοι­νω­νίας και  τα μετα­φέ­ρει στην Κυβέρ­νηση.

Γι’αυτό το λόγο, ζήτησε να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί αυτή η συνά­ντηση και δήλωσε  ότι επι­θυ­μεί  να υπάρχει ανοι­κτός δίαυλος επι­κοι­νω­νίας και με τη Διοί­κηση του Ε.Κ.Ρ., ώστε η Διοι­κούσα Επι­τροπή Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδε­κα­νή­σου Ν.Δ. να είναι αρωγός στις προ­σπά­θειες και στον αγώνα που  δίνει το Εργα­τικό Κέντρο Ρόδου με την αυτο­νό­ητη συνερ­γα­σία των Βου­λευ­τών.

Την Παρα­σκευή 24 Ιουλίου 2020 εκπρό­σω­ποι της Ομο­σπον­δίας Βιο­τε­χνών Επαγ­γελ­μα­τιών και Εμπόρων Δωδε­κα­νή­σου επι­σκέ­φθη­καν τα γραφεία της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας  (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδε­κα­νή­σου Ν.Δ., όπου  πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε συνά­ντηση με την Πρόεδρο της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Δωδε­κα­νή­σου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ευτυχία Χαρα­λα­μπο­πού­λου, τον Αντι­πρό­ε­δρο Εμμα­νουήλ Κουνάκη και την Υπεύ­θυνη Γυναι­κείων θεμάτων και ισό­τη­τας των φύλων Αικα­τε­ρίνη Διακίδη- Κώστα.

Ο Πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δίας Βιο­τε­χνών  Επαγ­γελ­μα­τιών και Εμπόρων Δωδε­κα­νή­σου Νικό­λαος Τσούλ­λος, η Αντι­πρό­ε­δρος Αικα­τε­ρίνη Λαμπαδάκη- Παπα­σάββα, ο Γεν. Γραμ­μα­τέας Γεώρ­γιος Πάγκα­λης και το Μέλος Μιχαήλ Χάρης έθεσαν υπ’όψιν της Προ­έ­δρου και των ανωτέρω μελών του Δ.Σ. της  Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Δωδε­κα­νή­σου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. ανα­λυ­τικά τα ζητή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζει ο κάθε κλάδος,  καθώς επίσης και συγκε­κρι­μέ­νες προ­τά­σεις στή­ρι­ξης των επαγ­γελ­μα­τιών, βιο­τε­χνών και εμπόρων Δωδε­κα­νή­σου, τις οποίες οι ανωτέρω άκουσαν με προσοχή και κατέ­γρα­ψαν, έτσι ώστε να συντα­χθεί λεπτο­με­ρές υπό­μνημα με συγκε­κρι­μένα αιτή­ματα, το οποίο η Διοι­κούσα Επι­τροπή Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Δωδε­κα­νή­σου(Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ.  θα προ­ω­θή­σει στα αρμόδια Υπουρ­γεία της Κυβέρ­νη­σης.

   Διοι­κούσα Επι­τροπή Εκλο­γι­κής

Περι­φέ­ρειας (Δ.Ε.Ε.Π. )Δωδε­κα­νή­σου Ν.Δ.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.