Μπορεί οι άνθρωποι του Άρη Αρχαγγέλου να ανέφεραν ότι έχει ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους και ταυτόχρονα η προετοιμασία του συλλόγου να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα μίας μετεγγραφής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο σαββατοκύριακο, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επαφή με τον Εμίλ Μπιγκό, εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες τους.
Η επαφή των δύο πλευρών, έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει και νέο ραντεβού, έτσι ώστε οι Αρχαγγελίτες να καταθέσουν στον έμπειρο μέσο την επίσημη πρόταση συνεργασίας.
Πάντως, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται και άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ο οποίος την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα ομάδας της Α’ Κατηγορίας.
Όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των «κιτρινόμαυρων».
Από εκεί και πέρα, χθες συνεχίστηκε η προετοιμασία του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Μιχάλης Μανωλάς.
Το πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια πάνω στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ